Pracovní příležitosti
V současnosti hledáme kolegy a kolegyně na níže uvedené pozice, u nichž mimojiné požadujeme:
- manuální zručnost, pečlivost
- zodpovědnost, spolehlivost, samostatnost
____________________________________________________________
Provozovna Trutnov, Zahradní 76
Vedoucí směny do rozvíjející se firmy - HPP
- Pracovní náplň: systémové řízení kolektivu, předkládání návrhů ke zlepšení produktivity
- Místo výkonu práce: provozovna Trutnov
- Požadujeme: aktivní přístup k plnění úkolů, organizační schopnosti , práce s lidmi, základní znalost PC (EXCEL, WORD, ..)
- Nabízíme: pomoc při rozvoji manažerských dovedností
- Kontakt: mob: 777 765 918, tel: 499 846 259, email: rp@pekarnynachod.cz
____________________________________________________________
Řidič/ka rozvozu - HPP
- Požadujeme: ŘP skupiny B / sk. C výhodou/, bezúhonnost, znalost efektivní komunikace se zákazníkem, praxe v řízení a vyučení s technickým zaměřením výhodou
- počet hodin týdně: 37,5
- směnnost: noční provoz
- stupeň vzdělání: základní
- zaměstnanecké výhody: příspěvek na penzijní připojištění, zvýhodněné ceny výrobků, výhodné volání, odměna za doporučení nového kolegy
- Kontakt: Bláha Martin, tel. 777 765 913, doprava(zavináč)tu.pekarnynachod.cz
Řidič/ka rozvozu - DPP nebo DPČ
- Požadujeme: ŘP skupiny B / sk. C výhodou/, znalost efektivní komunikace se zákazníkem, praxe v řízení a vyučení s technickým zaměřením výhodou
- směnnost: noční provoz
- stupeň vzdělání: základní
- zaměstnanecké výhody: příspěvek na penzijní připojištění, zvýhodněné ceny výrobků, výhodné volání, odměna za doporučení nového kolegy
- Kontakt: Bláha Martin, tel. 777 765 913, doprava(zavináč)tu.pekarnynachod.cz
Řidič/ka rozvozu (záchranka) - DPP nebo DPČ
- === Popis pracovní činnosti ===
- rozvoz pekařských a cukrářských výrobků pro stále zákazníky po okrese Trutnov (na zavolání)
- svoz prázdných přepravek od zákazníků na firmu
- pevná pracovní doba PO-PÁ (12:00 - 18:00) nebo dle dohody
- vhodné i pro důchodce, ZTP
- === Požadavky ===
- řidičský průkaz skupiny B, případně C - výhodou
- praxe v řízení dodávkového vozidla
- spolehlivost, zodpovědnost, slušné vystupování, samostatnost, bezúhonnost
- Kontakt: Bláha Martin, tel. 777 765 913, doprava(zavináč)tu.pekarnynachod.cz
____________________________________________________________
Mistr/ová pekař/ka - HPP
- Požadujeme: min. vzdělání střední odborné s výučním listem, zodpovědnost za přidělené úkoly a svěřené zaměstnance, dobré komunikační schopnosti, uživatelská znalost práce na PC
- Popis práce: evidence do předepsaných formulářů, spoluzodpovědnost za kvalitu ýroby, evidence výroby, dodržování a dohled při dodržování kvality, a bezpečností práce, řízení podle principu IFS a HACCP, plánování výroby, obsazování výrobních pozic, kontrola pracovníků
- Kontakt: tel. 777 765 970, vp(zavináč)tu.pekarnynachod.cz
Pomocný pracovník/ce v potravinářství /výroba koblih/ - HPP
- Požadujeme: min. vzdělání střední odborné s výučním listem, vyučení v oboru pekař /praxe v potravinářské výrobě vítána/
- Popis práce: mísení a smažení těsta, obsluha smažící linky
- Pracovní doba: neděle až čtvrtek 15:00 - 23:00 hod.
- Kontakt: tel. 777 765 970, vp(zavináč)tu.pekarnynachod.cz
____________________________________________________________
Pracovník/ce na stálou noční expedici pekárny - HPP
- Požadujeme: min.vzdělání střední odborné s výučním listem
- Popis práce: Expedování pekařských výrobků, evidence přepravek, kontrola hmotnosti a kvality výrobků, běžný úklid pracoviště
- Pracovní doba : 19:00 – 3:00 hod nebo 20:00 – 4:00 hod
- Kontakt: tel. 777 365 190 , vexp(zavináč)tu.pekarnynachod.cz
Pomocný pracovník/ce na stálou noční expedici pekárny - DPP nebo DPČ
- Požadujeme: min.vzdělání střední odborné s výučním listem
- Popis práce: Expedování pekařských výrobků, evidence přepravek, kontrola hmotnosti a kvality výrobků, běžný úklid pracoviště
- Pracovní doba : dle dohody
- vhodné pro aktivní důchodce, studenty nad 18 let a ženy na MD
- Kontakt: tel. 777 365 190 , vexp(zavináč)tu.pekarnynachod.cz
____________________________________________________________
Provozovna Náchod - Běloves, Kladská 306
Vedoucí směny do rozvíjející se firmy - HPP
- Pracovní náplň: systémové řízení kolektivu, předkládání návrhů ke zlepšení produktivity
- Místo výkonu práce: provozovna Náchod
- Požadujeme: aktivní přístup k plnění úkolů, organizační schopnosti , práce s lidmi, základní znalost PC (EXCEL, WORD, ..)
- Nabízíme: pomoc při rozvoji manažerských dovedností
- Kontakt: mob: 777 765 918, tel: 499 846 259, email: rp@pekarnynachod.cz
____________________________________________________________
Řidič/ka rozvozu - DPP nebo DPČ
- Požadujeme: min. vzdělání nižší střední odborné, ŘP skupiny B / sk. C výhodou/, znalost efektivní komunikace se zákazníkem, praxe v řízení a vyučení s technickým zaměřením výhodou
- směnnost: noční provoz
- stupeň vzdělání: základní
- zaměstnanecké výhody: příspěvek na penzijní připojištění, zvýhodněné ceny výrobků, výhodné volání, odměna za doporučení nového kolegy
- Kontakt: Bláha Martin, tel. 777 765 913, doprava(zavináč)tu.pekarnynachod.cz
Pracovník/ce na stálou noční expedici pekařských výrobků - HPP
- Požadujeme: min. vzdělání střední odborné s výučním listem
- Popis práce: expedování pekařských výrobků, vystavování dodacích listů, evidence přepravek, kontrola hmotnosti a kvality výrobků, běžný úklid pracoviště
- Pracovní doba: 22:00 - 6:00
- Kontakt: Heinzová Romana, tel. 777 765 960, vp(zavináč)be.pekarnynachod.cz
Pracovník/ce na stálou noční expedici pekařských výrobků - DPP nebo DPČ
- Požadujeme: min. vzdělání střední odborné s výučním listem
- Popis práce: expedování pekařských výrobků, vystavování dodacích listů, evidence přepravek, kontrola hmotnosti a kvality výrobků, běžný úklid pracoviště
- Pracovní doba: 22:00 - 6:00
- vhodné pro aktivní důchodce, studenty nad 18 let a ženy na RD
- Kontakt: Heinzová Romana, tel. 777 765 960, vp(zavináč)be.pekarnynachod.cz
Pomocný pracovník/ce v potravinářství - HPP
- Požadujeme: min. základní vzdělání, výhodou vyučení v oboru se zaměřením na potravinářský průmysl
- Pracovní doba: třísměnný provoz
- Kontakt: Heinzová Romana, tel. 777 765 960, vp(zavináč)be.pekarnynachod.cz
Pracovník/ce výroby jemného pečiva - HPP
- Požadujeme: min. základní vzdělání, výhodou vyučení v oboru se zaměřením na potravinářský průmysl
- Pracovní doba: třísměnný provoz
- Kontakt: Heinzová Romana, tel. 777 765 960, vp(zavináč)be.pekarnynachod.cz
Pracovník/ce obsluhy výrobních linek - HPP
- Požadujeme: min. základní vzdělání, výhodou vyučení v oboru se zaměřením na potravinářský průmysl
- Popis práce: obsluha chlebové a rohlíkové linky, navažování výrobků, odsazování výrobků na plechy, běžný úklid pracoviště
- Pracovní doba: 22:00 - 6:00
- Kontakt: Heinzová Romana, tel. 777 765 960, vp(zavináč)be.pekarnynachod.cz
____________________________________________________________
Provozovna Broumov, Nádražní 117
Vedoucí směny do rozvíjející se firmy - HPP
- Pracovní náplň: systémové řízení kolektivu, předkládání návrhů ke zlepšení produktivity
- Místo výkonu práce: provozovna Broumov
- Požadujeme: aktivní přístup k plnění úkolů, organizační schopnosti , práce s lidmi, základní znalost PC (EXCEL, WORD, ..)
- Nabízíme: pomoc při rozvoji manažerských dovedností
- Kontakt: mob: 777 765 918, tel: 499 846 259, email: rp@pekarnynachod.cz
____________________________________________________________
Prodejny U Kubíčka
Prodavač/ka - DPP nebo DPČ
- Požadujeme: min. vzdělání nižší střední odborné, výhodou vyučení v oboru nebo praxe v prodeji, příjemné vystupování, znalost práce na PC
- Vhodné pro důchodce a studenty
- Místo výkonu práce: Dvůr Králové nad Labem, Kaufland, 17. listopadu 3111
- Kontakt: Petrlíková Sylva, tel. 777 477 076, marketing(zavináč)pekarnynachod.cz
Prodavač/ka - DPP nebo DPČ
- Požadujeme: min. vzdělání nižší střední odborné, výhodou vyučení v oboru nebo praxe v prodeji, příjemné vystupování, znalost práce na PC
- Vhodné pro důchodce a studenty
- Místo výkonu práce: Dvůr Králové nad Labem, Pod ZOO, Štefánikova 2957
- Kontakt: Petrlíková Sylva, tel. 777 477 076, marketing(zavináč)pekarnynachod.cz
____________________________________________________________